Voorstelling


Sinds mijn 13e ben ik bezig met honden. Het begon met het volgen van gehoorzaamheidslessen met honden die niet van mij waren. Op mijn 16e kwam uiteindelijk het Drentsche Patrijshond teefje Rani in mijn leven. Met haar heb ik veel beleefd, met en van haar heb ik veel geleerd. Naast gehoorzaamheid volgden meerdere takken van de hondensport met verschillende honden van diverse rassen. Rond mijn 18e verjaardag in 2000 ben ik beginnen lesgeven. Ik ging ook workshops, cursussen, opleidingen enz... volgen in de hondenwereld. Een volgende stap kwam er in 2011 toen ik in bijberoep een private hondenschool heb opgericht. Meer hierover kan je vinden op de website www.pawprints.be.


De Aussie is al jaren één van mijn favorieten. Door diverse omstandigheden heb ik echter pas sinds 2012 mijn eerste Aussie in huis. Yuna was oorspronkelijk gekocht door een fokker, maar iets na haar eerste verjaardag vrijgegeven voor adoptie. Ik heb haar leren kennen toen ze op een opvangadres zat en was meteen verkocht. Doch waren de omstandigheden toen nog niet ideaal. Enkele maanden later veranderde de situatie en was ze nog steeds beschikbaar. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en iets voor haar 2e verjaardag is ze bij mij gekomen. Ik ben nog altijd iedereen dankbaar die dit mogelijk gemaakt heeft. Het is voor mij een superhondje!


In 2014 is Chili de roedel komen vervoegen en in 2015 Shikoh. Van Yuna's nest in 2015 bleef teefje Joy bij mij wonen. Van Chili's eerste nest in 2017 bleef Quattah plakken en van tweede nest in 2019 is Siësta de blijver. Zij woont niet bij ons, maar logeert geregeld hier. Van het derde en laatste nest zijn er 3 blijvers: Noche (die hier zal wonen), Zhenn en Scylla (die beide in een gastgezin wonen).